Należności na stronę (1).pdf


Poniedziałek 21.06.2021

Zupa

Drugie danie

Zupa z fasolki szparagowej (7,9) 350 ml,

Jogurt pitny  (7)200 ml

Spaghetti bologneze (1)220g

Posypane parmezanem (7)10 g

Morela

Woda z cytryna i świeżą miętą

200 ml

 

Wtorek 22.06.2021

Zupa

Drugie danie

Krupnik  (1,9)350 ml,

Mus owocowy 100 g

Gołąbki 220g

sos pomidorowy (1)50 ml

ogórek małosolny 40 g

Herbata miętowa 200ml

 

Środa 23.06.2021

Zupa

Drugie danie

Zupa grochowa (9) 350g,

Banan

Knedle z truskawkami 220 g

Polewa jogurtowa (7) 50 g

sok tłoczony owocowo – warzywny (9)200ml  

 

Czwartek 24.06.2021

Zupa

Drugie danie

Zupa jarzynowa (7,9) 350 ml,

sok pomarańczowy 300 ml

Kasza jęczmienno- gryczana (1) 150g,

Gulasz z szynki (1) 120g

Bukiet warzyw gotowanych na parze 100g,

herbata malinowa 200 ml

 

Piątek 25.06.2021

Zupa

Drugie danie

 

ZAKOŃCZENIE ROKU SZKOLNEGO

 



Uwaga: wytłuszczonym drukiem zostały wyróżnione potrawy które zawierają substancje powodujące alergie:

Zboża(1), jaja(3), ryby(4), mleko i jego przetwory(7), orzechy(8), seler(9) , sezam(11)

Jadłospis może ulec zmianie

Deklaracja_obiadów_w_szkole.pdf
Rezygnacja_z_obiadów_szkolnych.pdf